Beställa? Maila mig var boken ska postas och swisha 229kr till 0725-254565. Jag postar så fort jag ser ditt mail och swishen.

Det finns möjlighet att hämta boken i Visby eller Eksta. Kostnaden då är 199kr. Maila mig så kommer vi överens om överlämning

linnea.ronstrom@gmail.com, telefon 0725254565

Säljes också på Bokus.se och i butiker på Gotland; Wessman och Petterssons bokhandel, Norrbys bokhandel, Hemse krut och papper och Lyckliga gården i Eksta.

“Min gotländska farmor sa en gång när vi bakade: “Det här är ju recept som alla kan svänga ihop, man behöver inte vara konditor”. Sedan mumlade hon något om sunt bondförnuft. Jag har alltid tänkt att jag måste lära mig att baka farmors kakor och få ner all denna bakglädje på papper. Nu har vi tillsammans samlat ihop hennes recept. Det är allt från salta gotlandskringlor och kanapéer till gammaldags äppelkaka, kalvdans och saffranspannkaka med salmbärssylt. När farmor bjuder på kakor kan jag aldrig hejda mig och det går oftast ner flera kakor på raken. Efteråt är jag sockerstinn och glad och hoppas du blir likadan.”