Therese + John

2 July, 2017

Jordnära. Det är nog definitionen av hela Therese och Johns existens. Jag träffar Therese för första gången på våren i ett gemensamt fotoprojekt. Hon berättar att hon ska gifta sig i sommar, med John. Jag lär känna Therese mer och mer i projektet och känslan kommer hela tiden tillbaka till mig, jag vill så gärna få fotografera deras bröllop. Det är liksom något speciellt där som jag inte vill missa. ”Vi ska bara fira, oss och kärleken”.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

[…] Så var det måndag igen och jag har arbetat med några print och försöker i möjligaste mån undvika min bokföring. Veckan hoppas jag ska innehålla ett och annat kreativt möte, utöver det dagliga arbetet. I skrivande stund är jag dunderförkyld och har tappat rösten, men om det blir bättre så hoppas jag på häng med den gotländska fotografen Linnéa Ronström (som för övrigt fotade vårt bröllop). […]